Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis Theme natoque penatibus.

Latest Posts

    Sorry, no posts matched your criteria.

Gimnastyka Artystyczna Wrocław

Gimnastyka Artystyczna

Gimnastyka artystyczna (ang. rhythmic gymnastics) – poddyscyplina gimnastyki, polega na wykonywaniu układów taneczno-gimnastyczno-akrobatycznych, z piłką, wstążką, obręczą, skakanką lub parą maczug.
Sport uprawiany jest przez dziewczęta w wieku od około 4 do 24 lat. Gimnastyczki, oprócz ćwiczeń rozciągających i gibkościowych, dla poprawy gracji i równowagi oraz koordynacji ruchowej i rytmicznej ćwiczą taniec klasyczny z elementami tańca charakterystycznego.

Aktualności oraz postępy zawsze możesz obserwować na naszym profilu Facebook bądź Instagram.

GRUPA POCZĄTKUJĄCA (60 min):

Środa -> 16:30 – 17:30

Piątek -> 16:30 – 17:30

GRUPA KONTYNUUJĄCA (60 min):

Środa -> 17:30 – 18:30

Piątek -> 17:30 – 18:30

 

GRUPA KONTYNUUJĄCA (90 min):

Środa -> 18:30 – 20:00

Piątek -> 18:30 – 20:00

GRUPA POCZĄTKUJĄCA (60 min):

Wtorek -> 16:30 – 17:30 (Mała Sala)

Czwartek -> 16:30 – 17:30 (Mała Sala)

GRUPA KONTYNUUJĄCA (60 min):

Wtorek -> 17:30 – 18:30 (Mała Sala)

Czwartek -> 17:30 – 18:30 (Mała Sala)

 

GRUPA KONTYNUUJĄCA (90 min):

Wtorek -> 18:30 – 20:00 (Mała Sala)

Czwartek -> 18:30 – 20:00 (Mała Sala)

GRUPA ZAAWANSOWANA I:

Wtorek -> 17:00 – 19:00 (Duża Sala)

Środa -> 17:00 – 18:30 (Duża Sala)

Czwartek -> 17:00 – 19:00 (Duża Sala)

 

GRUPA ZAAWANSOWANA II:

Wtorek -> 18:30 – 20:30 (Duża Sala)

Środa -> 18:30 – 20:00 (Duża Sala)

Czwartek -> 18:30 – 20:30 (Duża Sala)

GRUPA POCZĄTKUJĄCA (60 min):

Poniedziałek -> 17:00 – 18:00 (Mała Sala)

Środa -> 17:00 – 18:00 (Mała Sala)

 

GRUPA POCZĄTKUJĄCA (60 min):

Poniedziałek -> 18:00 – 19:00 (Mała Sala)

Środa -> 18:00 – 19:00 (Mała Sala)

GRUPA KONTYNUUJĄCA (90 min):

Poniedziałek -> 18:30 – 20:00 (Mała Sala)

Środa -> 18:30 – 20:00 (Mała Sala)

GRUPA POCZĄTKUJĄCA (60 min):

Piątek -> 17:30 – 18:30

GRUPA ZAAWANSOWANA:

Piątek -> 17:30 – 20:00

GRUPA POCZĄTKUJĄCA (60 min)

4 – 6 lat:

Poniedziałek -> 17:10 – 18:10

Środa -> 18:40 – 19:40

GRUPA KONTYNUUJĄCA (60 min)

7 – 10 lat:

Poniedziałek -> 18:10 – 19:10

Środa -> 19:40 – 20:40

GRUPA ZAAWANSOWANA:

Poniedziałek -> 19:10 – 20:40

Środa -> 17:10 – 18:40

GRUPA POCZĄTKUJĄCA (60 min):

Piątek-> 16:30 – 17:30 (Sala Żółta)

 

GRUPA POCZĄTKUJĄCA (90 min):

Piątek -> 17:30 – 19:00 (Sala Żółta)

GRUPA POCZĄTKUJĄCA (60 min)

4 – 6 lat:

Czwartek-> 17:30 – 18:30 (Duża Sala, IV Piętro)

 

GRUPA POCZĄTKUJĄCA (60 min)

7 – 10 lat:

Czwartek -> 18:30 – 19:30 (Duża Sala, IV Piętro)

GRUPA POCZĄTKUJĄCA (60 min):

Wtorek-> 17:00 – 18:00 (Duża Sala)

Czwartek-> 17:00 – 18:00 (Duża Sala)

GRUPA KONTYNUUJĄCA (90 min):

Wtorek-> 18:00 – 19:30 (Duża Sala)

Czwartek-> 18:00 – 19:30 (Duża Sala)

GRUPA POCZĄTKUJĄCA (60 min):

Czwartek-> 17:00 – 18:00 (Duża Sala)

GRUPA KONTYNUUJĄCA (90 min):

Czwartek-> 18:00 – 19:30 (Duża Sala)

GRUPA POCZĄTKUJĄCA (60 min):

Wtorek-> 17:00 – 18:00

Czwartek-> 17:00 – 18:00

 

GRUPA POCZĄTKUJĄCA (90 min):

Wtorek-> 18:00 – 19:30

Czwartek-> 18:00 – 19:30

GRUPA POCZĄTKUJĄCA (60 min):

Środa-> 17:00 – 18:00

Piątek-> 17:00 – 18:00

 

GRUPA POCZĄTKUJĄCA (90 min):

Środa-> 18:00 – 19:30

Piątek-> 18:00 – 19:30

GRUPA POCZĄTKUJĄCA (60 min)

4 – 6 lat:

Wtorek-> 16:00 – 17:00

 

GRUPA POCZĄTKUJĄCA (90 min)

7- 10 lat:

Wtorek -> 17:00 – 18:30

GRUPA POCZĄTKUJĄCA (90 min):

Środa-> 13:45 – 15:15

GRUPA KONTYNUUJĄCA (90 min):

Wtorek-> 13:45 – 15:15

Czwartek -> 13:45 – 15:15

Częstotliwość zajęć w roku szkolnym 2022/2023

Cena

Pierwsze zajęcia - ZAWSZE SĄ BEZPŁATNE

  • 1-x w tygodniu (60 min)

    . 140 zł Początkująca (60 min) oraz Kontynuująca (60 min)
  • 2-x w tygodniu (60 min)

    . 240 zł Początkująca (60 min) oraz Kontynuująca (60 min)
  • 1-x w tygodniu (90 min)

    . 175 zł Początkująca (90 min) oraz Kontynuująca (90 min)
  • 2-x w tygodniu (90 min)

    . 275 zł Początkująca (90 min) oraz Kontynuująca (90 min)
  • 3-x w tygodniu (90 min)

    . 300 zł Początkująca (90 min) oraz Kontynuująca (90 min)
  • 4-x w tygodniu (90 min)

    . 350 zł Kontynuująca oraz Grupa Turniejowa

Jak przygotować dziecko do treningu

Na zajęcia dziecko powinno być ubrane w czarne body lub czarne przylegające legginsy oraz koszulkę.

Na nogach białe skarpetki lub napalcówki.

Włosy wysoko uczesane i spięte spinkami aby nie wpadały do oczu podczas ćwiczeń.

Każdy uczestnik przynosi wodę na zajęcia.

Podpisz Umowę Online

Teraz podpisujemy wszystkie umowy wyłącznie Online!

Proszę przygotować dokument tożsamości: dowód osobisty / kartę pobytu / paszport.

Przed podpisaniem umowy zapoznaj się z regulaminem CG Olimpic.

Generator umów działa tylko dla urządzeń desktopowych takich jak Laptop bądź komputer stacjonarny

Zapisz się




    Facebook
    YouTube
    Instagram