PÓŁKOLONIE GIMNASTYCZNE LETNIE 2024
DLA GRUP ZAAWANSOWANYCH CG-OLIMPIC
Centrum Gimnastyczne Olimpic organizuje półkolonie sportowe podczas wakacji letnich dla grup zaawansowanych.
Cele:
- Wymiana doświadczeniem, zwiększenie wydolności fizycznej gimnastyczek.
- Ćwiczenia ogólnorozwojowe oraz doskonalenie elementów gimnastycznych.
- Nauka umiejętności pracy z przyborami gimnastycznymi oraz je doskonalenie.
7.00 – 8.30: zbiórka.
8.30 – 9.00: przygotowanie się do treningu.
9.00 – 12.00: trening ogólny.
- Rozgrzewka z muzyką.
- Balet.
- Ćwiczenia z przyborami gimnastycznymi.
- Akrobatyka.
- Szkolenia nowych elementów gimnastycznych.
- Siłówka – ćwiczenia wzmacniające siłę mięśniową.
12.00 – 13.00: obiad.
13.00 – 13.30: przerwa.
13.30 – 16.30: odrabianie układów z muzyką.
16.30 – 17.00: odbiór dzieci.
ZAJĘCIA DODATKOWE:
- WARSZTATY TANECZNE.
- BALET
- Obiady dwudaniowe*.
- Podwieczorki.
- Wodę.
- Ubezpieczenie NNW.
* Dla dzieci z uczuleniem pokarmowym istnieje możliwość indywidualnego doboru diety.
TURNUS: 12.08.2024 – 16.08.2024
WIEK UCZESTNIKÓW: 6-15 lat
POBYT: 07:00 – 17:00
OBIEKT: Zespół Szkół Ekonomiczno – Ogólnokształcących
LOKALIZACJA: 53-310 Wrocław, ul. Drukarska 50
SALA: Sala gimnastyczna Nr 19
Zupa krem pomidorowa z grzankami (1,9) |
250 ml |
Kaszotto z bulgar z warzywami i mięsem drobiowym w kawałkach (kalafior, marchewka, groszek zielony) z sosem śmietankowo-koperkowym (1,7) |
130 / 140 g |
Mix sałaty z papryką i kukurydzą z oliwą |
60 g |
Kompot owocowy |
200 ml |
Zupa wielowarzywna z makaronem i zacierką z koperkiem (1,3,9) |
250 ml |
Kotlet schabowy panierowany klasycznie (1,3) |
90 g |
Ziemniaki puree (7) |
130 g |
Mizeria z rzodkiewki białej i ogórka na jogurcie ze szczypiorkiem (7) |
100 g |
Kompot owocowy |
200 ml |
Zupa meksykańska z fasolą czerwoną i kaszą pęczak (1,9) |
250 ml |
Ryba mintaj panierowana z dodatkiem sezamu (1,3,4,11) |
90 g |
Ziemniaki puree z koperkiem (7) |
130 g |
Surówka z kapusty kiszonej i jabłka (10) |
100 g |
Kompot owocowy |
200 ml |
Zupa szczawiowa zabielana z jajkiem, ziemniakami i koperkiem (3,7,9) |
250 ml |
Zrazik z mięsa mieszanego (drobiowe i wieprzowe) z cebulką w sosie pieczarkowym (1,3,7) |
90 g / 50 ml |
Ryż pełnoziarnisty z kurkumą |
130 g |
Surówka z kapusty czerwonej i oliwą |
100 g |
Kompot owocowy |
200 ml |
Zabielany barszcz czerwony z ziemniakami i natką pietruszki (7,9) |
250 ml |
Pierogi z serem czekoladowym (wyrób własny) z dodatkiem maki pełnoziarnistej (1,3,7) |
9 szt |
Polewa waniliowa na jogurcie (7) |
50 g |
Marchewkowe słupki 🙂 |
60 g |
Kompot owocowy |
200 ml |
Cena – 700 zł za Turnus – płatne do 01.08.2024.
Zaliczka – 300 zł za Turnus – płatne do 15.07.2024.
Wpłacenie zaliczki daje gwarancję uczestnictwa w półkolonii.
Prosimy o wpłacanie zaliczki wyłącznie w formie gotówkowej.
Pozostała kwota przelewem na konto UKS OLIMPIC
03 1090 2529 0000 0001 4824 6691 (TYTUŁ: Imię Nazwisko dziecka, półkolonie zimowe)
Zgłaszać się można mailowo oraz do trenera prowadzącego.
- * 700 zł ZA TURNUS
-
- Płatne do 01.08.2024
Dziecko powinno mieć ze sobą własne śniadanie. Na zajęcia dziecko powinno mieć krótkie spodenki bądź leginsy, koszulkę, adidasy bądź skarpetki antypoślizgowe, bidon do picia. Dziewczynki powinni mieć uczesane włosy. Wychowawca na bieżąco będzie informował o jakichkolwiek zmianach w zależności od programu zajęć w najbliższym dniu oraz warunków pogodowych (jeśli planuje się wyjście).
Każda uczestniczka półkolonii powinna mieć:
- strój sportowy, poduszkę gimnastyczną dla rozciągania, butelkę z wodą.
- przybory: skakankę, obręcz, piłkę, wstążkę, maczugi.
Prosimy ściągnąć, wydrukować i wypełnić i podpisać dokumenty poniżej.
Są one niezbędne dla prawidłowego zapisu dziecka na półkolonię.